Uitgaan in Chersonissos

Uitgaan in Chersonissos

Uitgaan en feesten in Chersonissos

Wil jij samen met je vrienden de tijd van je leven hebben? Kom dan naar Chersonissos. Uitgaan in Chersomissos is een ervaring die je niet wilt missen. Helemaal los gaan of juist chillen met een lekker drankje? Het kan allemaal! Chersonissos heeft gezellige kroegjes, hippe clubs en vette discotheken. Het is dan ook dé party hotspot van Kreta. Je vindt er geheid alle onderdelen voor jouw ideale stapavond! In veel uitgaansgelegenheden werken Nederlanders. Dat is wel zo handig als je een drankje wilt bestellen.

Waarom uitgaan in Chersonissos?

In Chersonissos is het altijd feest. Overdag lig je relaxed aan het strand en ’s avonds duik je het bruisende nachtleven in. Het weer in Chersonissos is eigenlijk altijd goed in de zomer. Ook in de avond en nacht blijft het aangenaam warm. Daarom wordt er niet alleen binnen, maar ook veel buiten gefeest. De boulevard langs het strand zit stampvol leuke bars en clubs, zodat je keuze genoeg hebt. Er is ruimte voor alle muziekstijlen. Ga je voor R&B, hardcore of Nederlandstalig? Er is altijd wel een club te vinden waar jij je helemaal thuis voelt. Uitgaan in Chersonissos heeft voor elk wat wils!

 

Hier moet je geweest zijn!

Op Chersonissos.nl zetten wij de leukste uitgaansgelegenheden voor je op een rijtje, zodat je die niet mist. Op deze partyplekken ga jij geheid een geweldig feestje bouwen met je vrienden.

Cameo Club

De Cameo Club moet je echt zelf ervaren. Deze luxe club heeft Nederlandse eigenaren en vriendelijke prijzen. Geniet vooral ook van de bartenders, die voor spectaculair live entertainment zorgen.

Club Bio Bio

Bij Bio Bio beleef je een avond vol fijne muziek, waarop je helemaal los kunt gaan. Je kunt zowel binnen als buiten feesten.

Starbeach

Zeg je Cherso, dan zeg je Starbeach. Deze plek mag zeker niet ontbreken op jouw staplijstje. Overdag is het een waanzinnig waterpark en ’s avonds de vetste openlucht discotheek die je ooit gezien hebt.

 

Feestcafé ’t Hof van Holland

Hollandse gezelligheid ten top! Zing mee met Nederlandse nummers, maar dans ook op allerlei andere stijlen. Vergeet ook niet na afloop een frietje te halen bij Friet van Piet.

 

Uitgaan in Chersonissos is altijd een feestje

Waar Cherso overdag een bruisende badplaats is, verandert de stad ’s avonds in een echt partygebied. Geen wonder dat er veel jongerenvakanties met Chersonissos als bestemming te vinden zijn. Op Chersonissos.nl hebben we de beste vakantie aanbiedingen voor je geselecteerd. Vind snel en gemakkelijk je pakketreis, hotel of appartement. Boek een voordelig vliegticket en regel meteen even een huurauto. Bovendien geven we je allerlei handige tips en informatie voor een onvergetelijke vakantie in Chersonissos.