Uitgaan in Chersonissos

Uitgaan in Chersonissos

Places to be in Chersonissos!

STOP MET ZOEKEN! De leukste uitgaansgelegenheden van Chersonissos heb je gevonden. Ze staan hier boven! 🙂 Wij gaan inmiddels al heel wat jaren stappen in Chersonissos en weten dan ook wat er te doen is en wat de leukste tenten zijn; Bio Bio, Cameo en Sensation zijn de bazen van de club!

Chersonissos is de place to be voor jongeren die na het chillen op het strand ook een bruisend nachtleven in willen duiken. Uitgaan in Chersonissos staat dan ook bekend om haar nachtleven. De uitgaansgelegenheden en restaurants vind je voornamelijk in het centrum langs de ‘beachroad’, de weg langs het strand. Het straatbeeld tijdens het uitgaan in Chersonissos wordt bepaald door Nederlanders. De clubs en barretjes in Chersonissos zijn tijdens het uitgaan doorgaans goed gevuld en de sfeer is er goed. Vaak wordt er tijdens het uitgaan niet alleen binnen, maar ook buiten de clubs flink gefeest. Doordat in de nacht de temperatuur in Chersonissos nog steeds erg aangenaam is, nodigt dat uit om ook voor de clubs in de open lucht te staan. De stijlen van de clubs en barren verschilt. Of je nu van hardcore, R&B, karaoke, Nederlandse of hippe muziek houdt – in de populaire badplaats is er voor ieder wat wils.

De meeste clubs en barren hebben gewoon Nederlands personeel. Je drankjes bestellen in de Nederlandse taal is dan ook gebruikelijk. En waarom niet? Iedereen heeft wel eens gedroomd van een vakantiebaan in het buitenland! Is dat ook wat voor jou? Check dan de vacatures in Chersonissos.