Cameo club

  Kiss_5x5cmCameo Club in Cherso!

  Cameo Club staat bekend om het entertainment van de bartenders en een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Het is een luxe club met de prijzen lager dan de meeste andere clubs en niet onbelangrijk, de enige club met Nederlandse eigenaren!

  Onder vakantiegangers wordt Cameo Club gewaardeerd door de constante kwaliteit, muziek en sfeer. Wij treffen daar dan ook vaak terugkerende toeristen aan, die het niet kunnen laten om te genieten van de uitgebreide ‘shotkaart’ of 1 van de bijzondere cocktails op de kaart.

  Het personeel is vooral Nederlands maar je treft ook andere nationaliteiten en dat maakt de exotische ervaring compleet.

  cameo chersonissos

  De nr1. van Cherso

  Cameo Club is gelegen in een zijstraat van de ‘barstreet’. Circa 100meter rechts van de McDonalds vindt je de proppers van Cameo op straat. Vraag gerust wat zij je vandaag kunnen bieden. Vaak hebben zij elke dag wel een mooie deal voor je!

  Wist je bijvoorbeeld al dat Cameo als enige club bijvoorbeeld een tap heeft? Gewoon kannetjes bier halen dus voor heel weinig geld! Kannetjes met jouw favoriete cocktail kan natuurlijk ook.
  Radje draaien voor mooie prijzen? Bij Cameo kan het allemaal!

  Wat denk je van een Co2-gun voor een verfrissend en geweldig effect op de dansvloer! De hele bar in vuur en vlam…? Cameo Club is uniek in Chersonissos!

  Het publiek is heel divers, en allerlei nationaliteiten weten de weg te vinden. Je kan dus jezelf onderdompelen in het luidruchtige gezelschap van een groep Italianen of dansen met dronken Engelsen. Natuurlijk voeren Nederlanders de boventoon en dat zorgt voor de Hollandse gezelligheid.

  Absoluut de moeite waard dus om eens een bezoek te brengen aan deze bijzondere gezellige club!

  Foto’s

  Springbreak

  Bij Cameo Club zit je goed tijdens Springbreak van 25 mei tot 10 juni! Diverse Nederlandse DJ’s komen langs en draaien de lekkerste hits zoals je die kent uit Nederland! Daarnaast is er ook nog ELKE DAG een bijzondere drank-aanbieding.

  Locatie

  Cameo is gelegen aan de boulevard in het centrum, ter hoogte van New York Beach club, in een zijstraat. De club blijft echter niet onopgemerkt want je zal op de boulevard ongetwijfeld aangesproken worden door een van de proppers.

  Cameo_map

  Drankenkaart en Shotlijst