Handige tips

Voor een heerlijke vakantie in Chersonissos is het belangrijk dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan zaken als: het regelen van een reisverzekering, het aanvragen een creditcard, het huren van een auto of het regelen van een taxi naar je hotel? Nee? Dan helpen wij je graag op weg. Wij hebben al deze zaken voor je uitgezocht. Het enigste dat jij dan nog hoeft te doen is het bepalen welke aanbieder het beste bij jou past. Makkelijk, toch?

Een reisverzekering regelen

Een vakantie op Chersonissos staat garant voor het maken van plezier. Het laatste waar je dan aan wilt denken is dat er jou iets kan overkomen. Om daar zo min mogelijk bij stil te hoeven staan, is het aanvragen van een reisverzekering aan absolute must! Let bij het afsluiten van een reisverzekering goed op de poliskosten. Er zijn aanbieders die geen poliskosten rekenen en aanbieders die dat dus wel doen. Daarnaast speelt het eigen risico een grote invloed op de premie die je betaald.

Veilig betalen met een creditcard

Om veilig te betalen raden wij een creditcard aan. Als jij een avondje uitgaat dan wil je onbezorgd kunnen genieten. Het constant moeten op letten op je cash is dan niet iets wat je wilt doen. Zorg er daarnaast voor dat je op je creditcard een pincode instelt. Zo zorg je ervoor dat in het geval dat je portemonnee gestolen wordt, er niet aan je geld gekomen kan worden. Neem in dit geval ook  direct contact op met de leverancier van je creditcard om deze te blokkeren.

Regel een auto

De omgeving van Chersonissos is prachtig. Zo mooi, dat het ontdekken van deze omgeving écht aan te raden is. En hoe doe je dat beter dan lekker met je vrienden/vriendinnen een dag rond te toeren in je eigen auto? Als je een auto huurt, koop het eigen risico dan af! Ja, je betaald een hoger bedrag! Maar je voorkomt dat er  achteraf een welles-/nietes spelletje gespeelt gaat worden. Daarnaast  raden  we je aan om ook de hele auto zo uitgebreid mogelijk op een film te zetten. Mocht de verhuurder dan bij je aankloppen, dan kan je laten zien dat dat krasje er al inzat. Ergens hoef jij je hier dan natuurlijk geen zorgen om te maken, je hebt immers je eigen risico afgekocht.

Regel een taxi

Stel je hebt geen pakketreis geboekt, maar je regelt zelf je hotel of appartement, dan dien je zelf je vervoer van het vliegveld naar je accommodatie te regelen. Wij hebben hier voor je uitgezocht hoe jij het goedkoopst van het vliegveld naar je accomodatie komt.

4.7/5 - (6 stemmen)