Club Sensation

Club Sensation

  Club Sensation, Chersonissos Kreta

  Midden in het centrum van Chersonissos ligt de baas van de strip: Club Sensation. Deze populaire venue in Chersonissos is in het voorjaar van 2014 geopend en is vanaf dat moment een van de toppers van de strip. Op papier zelfs de enige ‘nachtclub’. Club Sensation heeft zich speciaal gericht op het invliegen van DJ’s uit Nederland zoals Dave Roelvink, Vunzige Deuntjes, Johnny 500, Poké, Encore, Rewind, SBMG, Wef, Jack $hirak, Lil’ Kleine, JeBroer, Mula B, Maan, Boef, Josylvio  and many many more!

  Chersonissos sensation 2019

  Eerlijk is eerlijk; de feesten van Club Sensation waren zeker dik afgelopen zomer. Dit kan je zien op onze Facebook. Op meerdere feesten is onze fotograaf namelijk in de club geweest om de sfeer vast te leggen. De feesten waren druk (voornamelijk Nederlanders) en de vibe was goed. Gecombineerd met de sicke line-up waren de feesten dus echte aanraders.

  Als de feesten worden georganiseerd (voornamelijk door reisorganisaties) is een ticket verplicht. De tickets zijn doorgaans rond de 15 euro en dan is Sensation zo goed als vol. Als er geen feesten zijn in Club Sensation, is de entree gratis.

  Photo’s