Activiteiten en excursies in Chersonissos

Het leven overdag kan met recht totaal anders genoemd worden dan de nightlife van de bruisende stad. Waarbij in de nacht de omgeving vooral gedomineerd wordt door Starbeach en het uitgaanscentrum van Chersonisssos, is het overdag nogal gespreid. Dit komt door de verscheidenheid van activiteiten en excursies in Chersonissos maar ook de prachtige plekjes buiten Chersonissos. In Chersonissos zelf zijn in 2024 heel wat excursies en activiteiten te doen overdag. Diverse toeristenbureautjes bieden allerlei activiteiten aan waardoor het moeilijk kiezen is wat je wilt doen, wat betrouwbaar is maar vooral wat leuk is. Wij hebben daarom een aantal leuke activiteiten voor je op een rij gezet.

Allereerst Starbeach; dit is een van de weinig gelegenheden die zowel in de nacht (events) als overdag erg populair is, vooral bij de jongeren. Overdag kan je diverse watersporten doen zoals een jetski huren, op den befaamde banaan & in tubes over het water scheren. Daarnaast kan je op Starbeach bungeejumpen, paintballen en de glijbanen af. 15 minuten buiten Chersonissos vind je Stalis met een prachtig strand. Hier kan je ook diverse watersportactiviteiten doen bij Slalom Water Sports. Net zo leuk maar dan op een fijne rustige plek. Je kan hier komen door een scooter of quad te huren. Geloof ons, doe dit veilig; bij MotoXperience!

In het centrum van Chersonissos vind je ook nog een paar leuke activiteiten. Hier vertrekt bijvoorbeeld de Gloria Boot tocht. Wat ons betreft de leukste boot-tripjes van Chersonissos naar prachtige plekjes boven en onder water! Daarnaast kan je in het centrum van Chersonissos ook nog de vakantie laten vereeuwigen met een tattoo of een piercing. Ons advies? Kies voor Star Ink Tattoo & Piercing!

Starbeach

fotoshoot

5/5 - (14 stemmen)