Vliegtickets Chersonissos

Chersonissos ligt op het Griekse eiland Kreta, zo’n 3,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. Je komt aan op Heraklion International Airport. Vanaf het vliegveld reis je in ongeveer 45 minuten naar je accommodatie in Chersonissos. Dat is natuurlijk afhankelijk van waar je precies verblijft en hoe druk het op dat moment is. Je kunt ook een taxi nemen om van het vliegveld in Chersonissos te komen. Buiten de aankomsthal vind je de taxistandplaats. In de meeste gevallen spreek je van tevoren een prijs af met de chauffeur. De rit kost ongeveer 40 euro en zal een half uurtje duren. Op Chersonissos.nl helpen wij je een voordelig vliegticket naar Chersonissos te boeken.

Vergelijk vliegtickets en bespaar:

Tip: boeken kan meestal met Gratis Annuleren en Geld Terug Garantie als een reis niet doorgaat door Corona. Bekijk de spelregels bij aanbieders. Wacht niet, pak nu de beste deals!

Losse vlucht boeken naar Kreta

Als je een pakketreis naar Chersonissos boekt, is de vlucht daar al bij inbegrepen. Dat is gemakkelijk, want je hoeft dan geen losse vlucht te boeken. Nadeel is dat je gebonden bent aan de vertrektijden en luchthavens die in het pakket zitten. Daarom kun je er voor kiezen om je accommodatie en vlucht los van elkaar te reserveren. Je kiest dan eerst je hotel of appartement en zoekt daar later een vlucht bij. Zo bepaal je zelf vanaf welke luchthaven je vliegt en op welk tijdstip. Boek jij je vliegticket naar Chersonissos apart? Dan is het verstandig om de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. Dat doe je gemakkelijk op Cersonissos.nl.

Vliegtickets Chersonissos vergelijken

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je vliegticket naar Chersonissos. Je wilt op vakantie ook nog voldoende te besteden hebben als je gaat stappen. Op Chersonissos.nl hebben wij de beste vliegticket aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij gemakkelijk de vlucht vinden, die je zoekt en meteen je ticket boeken bij de aanbieder. Het is ook mogelijk om de verschillende vliegtickets naar Chersonissos met elkaar te vergelijken. Zo zie je meteen wat de beste mogelijkheid voor jou is. Dat scheelt jou veel zoekwerk én veel euro’s!

Waarom een vliegticket naar Chersonissos boeken?

Chersonissos is de populairste vakantiebestemming op Kreta. Dat komt vooral door het hoge partygehalte van de stad. Je vakantie bestaat uit zon, zee en stappen! Daarnaast pik je wat Griekse cultuur op en kun je allerlei activiteiten en excursies doen. Geen wonder dat Chersonissos één van de meest gekozen bestemmingen voor jongerenvakanties is! Chill met je vrienden op het strand of in Starbeach en feest tot in de vroege uurtjes in de clubs en discotheken langs de boulevard. Via Chersonissos.nl boek je gemakkelijk een pakketreis of reserveer je je accommodatie en vliegticket apart.

Gemakkelijk vliegtickets Chersonissos boeken

Chersonissos.nl is jouw online reisgids voor een perfecte zonvakantie. We geven je allerlei handige informatie en tips over jouw vakantie naar Cherso en hebben de beste aanbiedingen voor je uitgezocht. Boek gemakkelijk je hotel, appartement of vliegticket naar Chersonissos voor de beste prijs. We vertellen je alles wat je weten wilt over Chersonissos en de vele mogelijkheden die de stad te bieden heeft. Zo ga jij goed voorbereid op reis en geniet je met je vrienden van een topvakantie in Griekenland!

Hoe lang duurt vliegen naar Chersonissos?

Chersonissos ligt op ongeveer 2400 km van Amsterdam. Met het vliegtuig ben je ongeveer 3,5 uur onderweg vanaf Amsterdam en je landt dan vervolgens op Heraklion International Airport – Nikos Kazantzakis (een Griekse schrijver en filosoof).

Transfer van vliegveld naar je accommodatie

Per bus
Afhankelijk van waar je verblijft in Chersonissos en hoeveel gasten er voor je afgezet worden, duurt de transfer vanaf het vliegveld naar je accommodatie ongeveer 45 minuten. Wij adviseren je om voordat je boekt onze top-5 accommodaties te bekijken zodat je zeker weet dat je goed zit.

Per taxi
Heb je een losse vlucht geboekt of wil je niet wachten op de bus? Je kan ook een taxi pakken naar Chersonissos. Loop de aankomsthal uit (inclusief soms opdringerige chauffeurs) en loop naar de taxi standplaats. Hier is een speciale rij voor de taxi’s. Onze ervaring is dat taxichauffeurs niet op de meter rijden en dat een prijsafspraak van te voren gangbaar is. Een reis naar je accommodatie in Chersonissos kost tussen de 35 en 40 euro en duur ongeveer 30 minuten.

Rijden met de auto uit Nederland naar Kreta

Hoewel er waarschijnlijk niet veel mensen zijn die het proberen, is Kreta ook met de auto bereikbaar. De route gaat via Duitsland en Zwitserland naar Italië. Vanuit Italië wordt de overtocht gemaakt naar het vast land van Griekenland, waar de route wordt vervolgd over het vaste land naar de Atheense haven Piraeus. Vanuit Piraeus wordt uiteindelijk de veerboot naar Kreta genomen. Als redelijk alternatief is het tevens mogelijk om via Duitsland, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië, Servië en Macedonië naar Griekenland te reizen. De route is dan ongeveer 2800 kilometer lang.

5/5 - (29 stemmen)