Vakantie boeken naar Chersonissos

Vakantie boeken naar Chersonissos

chersonissos vakantie kreta

Keep calm and enjoy the sun!

Chersonissos staat bekend als hét feestparadijs op Kreta. De badplaats vol hotels, appartementen, winkeltjes, eethuisjes en discotheken langs het smalle zandstrand trekt elk jaar duizenden feestgangers en vakantievierders aan. Dat zorgt ervoor dat de zomers bol staan van gezelligheid, zomervibes en hippe feesten.

Een van de bekendste spots is Starbeach. Hier staan de grootste dj’s van het moment en ben je gegarandeerd van een onvergetelijk feest in de stralende zon. En wil je even bijkomen? Geniet dan op een van de stranden die Chersonissos rijk is!

Combineer dit met de rijke historie van het eiland Kreta (wat terug gaat naar de Griekse mythologie) en de stad Chersonissos is de hotspot voor jong en oud! Hier vind je alles wat nodig is om een geslaagde vakantie te beleven.

Vergelijk en boek bij deze populaire aanbieders:

Top-5!

De ultieme jongerenreizen hebben we dit jaar voor je opgesomd in een overzichtelijke top-5. Go check it out! Alle aanraders op een rij!! #JAMAS Klik hier >>

Alle jongerenreizen

Op zoek naar die speciale villa met twee zwembaden, of specifiek dat ene hotel midden op de strip? Je bent één klik verwijderd want het jongerenreizen overzicht! Natuurlijk alleen de beste reizen van leading touroperator GOGO! 

Vliegtickets Kreta

vliegtickets kreta en griekenland

Samen met je partner of het hele gezin op vakantie naar Kreta, Griekenland en je zoekt een vliegticket?

Selecting best deals…

Groepsreizen Chersonissos

groepsreizen chersonissos
Wil jij met een grote groep vrienden, je school of je sportploeg naar Chersonissos?! Vanaf 8 personen regelen wij kortingen bij bekende reisorganisaties, inclusief de vetste excursies op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op via info@chersonissos.nl.

Vakantie aanrader!

beste vakantie chersonissos

Appartementen Kassavetis    meer informatie

Kijk ook eens naar deze vakanties!

NO COMMENTS

Leave a Reply