Bio Bio & Bio Bio Plus

Bio Bio & Bio Bio Plus

Bio Bio is misschien wel een van de bekendste horeca zaken in Chersonissos. Al járen is Bio Bio een begrip op Kreta. Deze goede naam is terecht, want Bio Bio, en sinds kort Bio Bio Plus, is een echte place to be. Je vind hier allerlei soorten nationaliteiten maar de toon word gezet door ons, de Nederlanders!

Bio Bio

Muziek: urban, hiphop, house, hardstyle

Ieder jaar houdt Bio Bio haar naam weer hoog door de goede keuze aan muziek, de altijd goede sfeer en lekkere drankjes. In de Bio Bio is het haast altijd druk. Binnen, op straat en op het terras gaat het feest aaneengrenzend door!

Bio Bio Plus

Muziek: latin house, urban, hiphop, eclectic en house

Sinds enkele jaren is Bio Bio Plus geopent, links naast Bio Bio. Zij passen een iets andere muziek stijl toe. Iets minder hard en lekker dansbaar. Maar natuurlijk met de zelfde kwaliteit en populariteit!

bio bio facebook

Sfeerimpressies

Terras

Bio Bio en Bio Bio Plus hebben een prachtig gezamenlijk terras, grenzend aan zee. Je kan hier fijn relaxen met de muziek van binnen. Er is hier ook nog een buitenbar met bediening. Een cocktail drink je dus hier! Tel hier het uitzicht bij op en je wilt hier nooit meer weg!

Locatie en meer informatie

Bio Bio ligt aan het einde van de beachroad/ strip, nabij de haven.

Wil je meer informatie over Bio Bio en/ of Bio Bio Plus. Like dan de officiële Facebook pagina en blijf up-to-date: www.facebook.com/ilovebiobio

 

See you at Bio Bio Chersonissos!