I Love Chersonissos – Summer Reunion: 10 JAAR!

Op 14 oktober 2016 vieren we groots dat Chersonissos.nl en I Love Chersonissos – Summer Reunion 10 jaar zijn geworden!

Wat: I Love Chersonissos – Summer Reunion ’16
Wanneer: 14 oktober 2016
Waar: Café ’t Fust, Rotterdam

Een stukje geschiedenis

We weten het nog goed. Voor het eerst een feest organiseren in een van de grootste zaken van Rotterdam; Hollywood Music Hall! Net terug van een vakantie Chersonissos, sterk met een nieuwe website Chersonissos.nl, moesten we een discotheek met 5.000 man vol gaan trekken! En dat deden we! Met support van de horeca, Starbeach, GOGO Jongerenreizen, al het personeel van Chersonissos en natuurlijk jullie; de bezoekers!i love chersonissos 2007

I Love Chersonissos 2008

Het jaar erop kwamen we even hard terug. De grootste namen uit de DJ scene zoals Hardwell, Quintino, Sidney Samson, Vato Gonzalez en Bingoplayers waren aanwezig op de eerste edities. We zijn ons daarnaast ook steeds meer gaan focussen op de echte helden van Chersonissos: de resident DJ’s en het personeel. Vandaag de dag komen nog steeds de beste residents van het eiland hun zomertour afsluiten op onze reünie. Samen met een hele lange lijst aan personeelsleden. Hier zijn wij ze heel dankbaar voor!

Ups en downs

Als reünie bereikten we wederom een mijlpaal tijdens het Oh Oh Cherso- tijdperk. Helaas kakte de toeristen stroom in na het populaire TV-seizoen, maar wij waren onze liefde voor Chersonissos nog niet vergeten, dus we zette ons concept vrolijk door! Niet alleen in Chersonissos ging het minder, maar ook in Nederland. Hollywood Music Hall besloot te sluiten, waardoor we dat jaar een mega editie hebben neergezet in Brothers, Bunnik.

Back again!

Cherso is als vakantiebestemming weer terug van (eigenlijk niet) weg geweest! En sinds 3 jaar zijn wij met onze reünie weer gevestigd in Rotterdam. Wellicht de beste plek om een reünie te houden. In de verkoop statistieken zien we jaar op jaar vele grote groepen uit HEEL NEDERLAND komen. En dit is precies onze bedoeling: wij willen alle Nederlandse party people reüniten in Nederland, nadat ze een van de vetste vakanties ever hebben meegemaakt!

10-jarig bestaan – 2016 edition!

De tijd is gevlogen! We hebben prachtige samenwerkingen en organiseren de reünie nog steeds met veel plezier. Dit jaar, op 14 oktober 2016, pakken we extra uit!

Alle ins en out kun je volgen op onze reünie-pagina en natuurlijk via het Facebook event! Tot in Chersonissos! En natuurlijk tot op de reünie in Nederland!