Fotoshoot Chersonissos

Fotoshoot Chersonissos

  photoshoot chersonissos

  Professionele fotoshoot

  Een zeer populaire activiteit is het plannen van een fotoshoot in Chersonissos. Wil je dat gebruinde lichaam van jou alleen of samen met je vriend(in) / vrienden vastleggen, dan is dit je kans. Maak samen met de fotograaf de mooiste foto’s op het strand en in de zee zodat je voor altijd een tastbare herinnering hebt aan deze onvergetelijke vakantie. Maar hoe vind je de juiste kandidaat? Speciaal voor Chersonissos.nl is er een professionele Nederlandse fotograaf in Chersonissos aanwezig die samen met jou / jullie in de ochtend, middag of avond een professionele fotoshoot zal doen! Zo weet je dus zeker dat je een goede en ervaren fotograaf hebt met Nederlandse ondersteuning.

  Periode fotograaf 2019

  Juli & augustus 2019

  Kosten fotoshoot

  • Een fotoshoot tot 2 personen is 120 euro (25 goede foto’s). We maken foto’s van jullie samen maar indien gewenst ook van jullie apart.
  • Wil je met meer personen een fotoshoot, bijvoorbeeld met je gezin of je vriendengroep, dan kan je ons mailen voor een passende prijsopgave.

  Aflevering foto’s

  Je krijgt de geselecteerde digitale foto’s via WeTransfer, zodat je zelf kan bepalen hoe je ze wil afdrukken. Bijvoorbeeld in een boek, op een shirt, een schilderij of gewoon voor puur online gebruik.

  Afspraak maken

  De fotograaf heeft vaak een drukke agenda in Chersonissos. Wij adviseren dan ook niet te lang te wachten voor het maken van een afspraak. Je maakt een afspraak via info@chersonissos.nl en wij bekijken de beschikbaarheid voor je!