Nemo – Glass Bottom

Nemo – Glass Bottom

  neomo glass bottom boat

  Meer informatie over beide boat trips staat op de site; www.hersonissos-boat-trips.com

  Voor reserveringen; 

  “Nemo” Glass Bottom Boat

  ″Nemo″ is een zeer populaire boot in Chersonissos met een glazen bodem. Je kan hierdoor alles onder zee bekijken zonder nat worden.

  De boot heeft 3 decks: een bovendeck om lekker van de zon te genieten, een lager gelegen deck, en het deck met 6 ondervensters waardoor je goed onder water kunt kijken.

  De Nemo boat biedt 2 soorten cruises aan. De cruise overdag en een sunset cruise. Bekijk hieronder alle informatie over de cruises:

  NEMO cruises

  • Dagelijks 11:30 tot 14:00 uur
  • Dagelijks 16:00 tot 18:30 uur

  We verlaten de haven van Chersonissos op onze Nemo Glass Bottom Boat en gaan naar onze eerste halte om te zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van Saint George’s Bay, een pittoreske plaats van pure schoonheid met de witte kapel van Saint George aan de rand van de klif en de zeegrot in de rotsen.

  Na het zwemmen wordt een fruitsalade, frisdrank, wijn en raki aan u aangeboden om af te koelen. De onderwateromgeving van Kreta en het zeebodemlandschap zijn zichtbaar door onze glazen ramen die onder de bodem van de boot zijn geplaatst. We vervolgen onze weg door het zeegebied van Anissaras en dan gaan we op een cruise in de Middellandse Zee richting Stalida Bay. Als het weer het toelaat, stoppen we om te zwemmen in Stalis. Op de terugweg genieten we van het uitzicht op de kustlijn. We varen langs de Kaap van Drapanos, de kust van Gourgouthia, Sinterklaas en Chersonissos.

  Fruitsalade, frisdranken, wijn, raki, snorkeluitrusting, zwemringen en transfer van / naar de haven zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt elke drank of snack meenemen die je lekker vindt.

  Ticketprijs: € 25,-

  Je kan reserveren via het telefoon nummer of Facebook bovenaan deze pagina.

  Sunset BBQ cruise

  • Maandag 17:00 tot 20:00 uur
  • Donderdag 17:00 tot 20:00 uur

  Vanuit Chersonissos maken we een ontspannende cruise naar Stalida waar je kunt genieten van de rustige sfeer samen met het uitzicht op de kustlijn. Hierna vervolgen we onze weg naar de kalme schoonheid van Saint George’s Bay om te zwemmen en te snorkelen in het kristalheldere water. Daar hebben we ook onze barbecue. Een prachtige zonsondergang, een rijk menu, koude drankjes en goede muziek zorgen voor een uitzonderlijke en plezierige avondreis – het hoogtepunt van uw vakantie!

  Vers gegrilde barbecue (kipfilet, karbonade, worst), salade, pitabroodje, fruitsalade, frisdrank, wijn, raki, snorkeluitrusting, zwemringen en transfer van / naar de haven zijn bij de prijs inbegrepen. Vegetarische maaltijden worden op aanvraag aangeboden.

  Ticketprijs: € 35.-

  Je kan reserveren via het telefoon nummer of Facebook bovenaan deze pagina.

  Impressies