Werken in Chersonissos

Werken in Chersonissos, op Kreta!

Wil jij deze zomer werken in Chersonissos? Zoek jij een vakantiebaan in het buitenland in plaats van een vakantie met je vrienden? Een seizoen werken mag eigenlijk niet ontbreken op je bucketlist!

Hoe kom ik aan die zomerbaan??!

Er is maar een site met een echt overzicht met vakantiewerk in Chersonissos. Wij raden aan te solliciteren via Holidayjob.nl. Deze website biedt rechtstreekse vacatures in Chersonissos aan, zonder dat daar nog tussenpersonen aan vast zitten die een gedeelte van je salaris opstrijken. Wij hebben goede ervaringen met, en reacties ontvangen van Holidayjob.nl en willen jullie dit dus niet onthouden.

  • Check alle vacatures in Griekenland hierrr.

Vakantiewerk in het buitenland

Voor leuk vakantiewerk in Chersonissos ben je hier aan het goede adres. Wat wil je gaan doen?

Propper
Ben jij die propper die elke vakantieganger met zijn/ haar smoothe praatje naar binnen trekt?

Reisleiding
Hou jij ervan alles tot in de puntjes te regelen en vind jij het geen probleem om die leiding te nemen? Misschien ie reisleider dan wat voor j?

DJ / MC
Chersonissos heeft veeeeel clubs, Nederlandse kroegen, beachparty’s en natuurlijk Starbeach itself! Altijd al gedroomd van een gig in het buitenland? Let dan goed op, want hier vind je gigs voor een heel seizoen lang! 2 maanden knallen op een Grieks eiland… vertel dat maar eens tegen je vrienden ;).

Bediening / Barman of -dame
De hunks en chicks van het eiland! Zit het horeca gevoel verdeeld door heel jouw lichaam en hoe je van de zon als geen ander? 1 + 1 is in dat geval 3! Cherso heeft elk jaar 100’en nieuwe staff voor in de bediening nodig en voor achter de bar. Zelf barmanager worden is mogelijk!

Nog meer vakantiewerk?
Ben jij kok? Of de ideale persoon voor in een snackbar? De aangewezen persoon voor een animatie team? Ticket team? Stand- en wateractiviteiten…

Is uw bedrijf op zoek naar personeel? / Looking for Dutch staff?

Hier ontmoet u elkaar! Voor partners is het gratis adverteren op de website.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op!