Snorkelen in Chersonissos

  Snorkelen in Chersonissos


  Veel mensen komen naar Chersonissos om vooral te genieten van zon, zee en strand. Of om – zeker als je jong bent – heerlijk elke avond uit te gaan. Chersonissos heeft echter nog zoveel meer te bieden. Wat te denken van buggy rijden in Chersonissos om zo de omgeving te ontdekken bijvoorbeeld. Wat ook erg leuk is, is snorkelen in Chersonissos. Over snorkelen in Chersonissos kun je alles lezen hier op Chersonissos.nl. Lees wat je kunt verwachten, of je moet reserveren en voor wie snorkelen in Chersonissos een geschikte activiteit is.

  Snorkelen in Chersonissos is zeer de moeite waard

  Snorkelen in Chersonissos is bijzonder de moeite waard. Zeker als je kiest voor de Saint George’s Bay. Daar is het water echt kristalhelder. Dat maakt het dé plaats om de fascinerende onderwaterwereld van Chersonissos te ontdekken. Wat betreft snorkelen in Chersonissos is er best wat te kiezen. De absolute bestseller is snorkelen in Chersonissos in combinatie met een tocht op een jetboot naar Saint George’s Bay. Alleen de tocht met de jetboot is al zeer de moeit aard. Je gaat Chersonissos en Kreta ontdekken op een heel andere manier en krijgt onderweg ook nog de gelegenheid om te zwemmen in de zee.

  Kies de jetboot en ga snorkelen in Chersonissos

  Snorkelen in ChersonissosDuiken in helderblauw water. Dat is wat snorkelen in Chersonissos in feite is. Je gaat met een jetboot met een zeer krachtige motor naar de mooiste plek van Cherso om te snorkelen. Onderweg haal je snelheden tot wel 90 kilometer per uur. Die hoge snelheid gaat overigens nooit ten koste van jouw veiligheid. Onderweg maak je 360 graden manoeuvres, zonder dat de jetboot ook maar een moment de stabiliteit verliest. Natuurlijk wordt de jetboot bestuurd door een professional en worden alle nodige veiligheidsmaatregelen genomen. Er kan je gewoon niets gebeuren.

  Dit krijg je als je kiest voor snorkelen in Chersonissos

  Kies je voor snorkelen in Chersonissos, dan betaal je een vaste prijs. Dit is inclusief:

  • Een uitstekende snorkeluitrusting
  • De tocht op de jetboot naar Saint George’s Bay
  • Een zwemstop onderweg
  • Begeleiding van professionals

  Onderweg krijg je de gelegenheid om te zwemmen

  Ga je snorkelen in Chersonissos, dan moet je zelf wel eten en drinken meenemen voor onderweg. Doorgaans ben je tenminste een uur onderweg. Houd daar rekening mee en vraag de verschillende aanbieders naar een eventuele leeftijdsgrens. Doorgaans wordt gesteld dat kinderen al vanaf zeer jonge leeftijd mee kunnen op snorkeltocht in Chersonissos. Zorg dat je altijd zwemkleding bij je hebt en vergeet zeker de camera niet. Op de jetboot kun je gewone strandkleding dragen. Omdat snorkelen in Chersonissos een geweldige activiteit is, is het altijd verstandig om altijd vroegtijdig te reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen.

  Ontdek de fascinerende onderwaterwereld van Chersonissos

  Ontdek de fascinerende onderwaterwereld van Chersonissos en ga snorkelen in Chersonissos. Ook het uitzicht vanaf het water is adembenemend. En zo ontdek je dat Cherso gewoon veel meer te bieden heeft dan alleen aan het strand liggen en stappen. Dat bewijst wel deze activiteit! In de jachthaven en in het centrum van Chersonissos vind je verschillende aanbieders die snorkelen in Chersonissos aanbieden Kijk wat de mogelijkheden zijn en scoor zo goedkope tickets. Want een onvergetelijk avontuur blijkt in de prakrijk gewoon prima betaalbaar!