Quad rijden in Chersonissos

  Quad rijden in Chersonissos


  Op een quad rijden is op zich al een ervaring. Quad rijden in Chersonissos is echter ultiem. Op een quad kun je de omgeving van Chersonissos op een geweldige manier ontdekken. Ga de bergen in, rijd tussen de schapen door en ontdek de lokale keuken tijdens een onvergetelijke quad rit door de omgeving van Cherso. Op Albufeira.nl kun je alles lezen over quad rijden in Chersonissos. Wat is het precies, is reserveren noodzakelijk en voor wie is het geschikt? Lees hier verder ook over een jeep safari in Chersonissos en boek goedkoop een onvergetelijk avontuur.

  Wat houdt quad rijden in Chersonissos precies in?

  Wat betreft quad rijden in Chersonissos kun je echt kiezen. Er zijn verschillende mogelijkheden namelijk. De meest bekende zijn:

  • Sunset quad rijden bij zonsondergang
  • Offroad quad safari met een lunch
  • Quadervaring in de bergen van Kreta

  Quad rijden in ChersonissosKijk bij de verschillende aanbieders wat de voor jou beste en leukste optie is. Vaak kiezen mensen voor de quadervaring in de bergen van Kreta. Houd er dan wel rekening mee dat je vijf uur onder de pannen bent. En regel oppas voor jonge kinderen, want voor deze doelgroep is het niet echt een geschikte activiteit. Kies je voor het ontdekken van de bergen van Kreta, dan trek je onder begeleiding vijf uur lang de omgeving van Chersonissos in. Je ontdekt adembenemende kloven, rijd tussen de boerderijtjes door en ontdekt de typische dorpjes, weggestopt in de bergen. Met name het uitzicht onderweg is echt adembenemend. Je krijgt dan ook steeds de gelegenheid om onderweg te stoppen en om foto’s te maken van deze indrukwekkende omgeving.

  Quad rijden in Chersonissos; dit is wat je kunt verwachten

  Kies je voor quad rijden in Chersonissos, dan betaal je een vaste prijs. Dat is inclusief:

  • Een 300-450 CC quad, geschikt voor twee personen
  • Een goede verzekering
  • Belasting en brandstof
  • Onderweg een traditionele lunch
  • Goede begeleiding en een gids

  Vergeet vooral de camera niet mee te nemen

  Wil jij quad rijden in Chersonissos, dan doen je wel zelf voor vervoer te zorgen van jouw hotel of accommodatie naar het startpunt. Neem ook zelf drinken mee voor onderweg en vergeet zeker niet om je vooraf goed in te smeren met zonnebrandcrème. Neem ook altijd jouw rijbewijs mee. In de regel is een quad geschikt voor een gewicht van in totaal 150 kilogram en beklim je met twee mensen een quad. Ga dus vooraf wel even op de weegschaal!

  Professionele begeleiding tijdens de tocht op de quad door de omgeving van Cherso

  Om teleurstellingen te voorkomen, is het altijd verstandig om tijdig te reserveren, Je gaat vervolgens met een kleine groep en onder begeleiding de bergen van Kreta in. Door te reserveren weet je altijd zeker dat er een quad voor je beschikbaar is. Ga je quad rijden in Chersonissos, houd dan altijd rekening met de veiligheid. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Volg dus altijd de aanwijzingen van de begeleiding en de gids op en ga niet af van de gebaande paden.