Boottocht in Chersonissos

  Boottocht in Chersonissos


  Zon, zee en strand. Dat is waar Chersonissos voor staat. Wat veel mensen wel eens vergeten is dat de wereld er vanaf het water heel anders uitziet dan wanneer je alleen maar op het strand ligt en alleen het water ziet. Mede daarom is een boottocht in Chersonissos altijd zeer de moeite waard. En aan verschillende boottochten in Chersonissos bepaald geen gebrek. Hier op Chersonissos.nl kun je echt alles lezen over een boottocht in Chersonissos. Met hier speciale aandacht voor een wel heel bijzondere boottocht voor jongeren: een heuse drankcruise op met een live DJ.

  Een boottocht in Chersonissos hoort bij een perfecte vakantie

  Zoals gesteld; een boottocht in Chersonissos is snel gemaakt. Breng een bezoek aan de jachthaven en je zult ervaren dat de mogelijkheden echt legio zijn. Je hebt boottochten voor heel het gezin, je hebt korte en lange boottochten en speciale boottochten voor jongeren die vakantie vieren in Griekenland. De keuze is reuze met onder meer:

  • Een jetboottocht met snorkelen
  • Een dagtocht naar Agios Nikolaos
  • Een snorkeltocht vanaf een motorjacht
  • Een zeiltocht naar het eiland Dia
  • Een drankcruise met een live DJ
  • Een catamarantocht bij zonsondergang
  • Een dag zeilen met een lunch of een barbecue

  Er is een boottocht in Chersonissos voor echt iedereen

  Boottocht in ChersonissosEn zo vind je dus altijd wel een geschikte boottocht in Albufeira. Heb jij jongere kinderen, houd dan nadrukkelijk rekening met de duur van de boottocht. Kies dan bij voorkeur voor een wat kortere tocht. Reserveren is een must als je Chersonissos vanaf het water wilt ontdekken. Dit voorkomt lange wachtrijen en eventueel teleurstellingen. Houd je tijdens elke boottocht in Chersonissos aan de regels en de aanwijzingen van het personeel. Wees niet overmoedig. Bij vrijwel elke boottocht in Chersonissos krijg je onderweg de tijd en de ruimte om een verkoelende duik te nemen in de zee.

  Onvergetelijk voor jongeren: een drankcruise met een live DJ

  Een heel speciale boottocht in Chersonissos is die speciaal voor jongeren vanaf achttien jaar. En omdat Chersonissos toch vooral een plek is waar de jeugd vakantie viert, lichten we juist die boottocht er extra uit: de drankcruise met een live DJ en eventueel een lichte lunch of een barbecue. Wat dit is?

  • Ga varen op een boot geschikt voor 400 mensen met twee dekken
  • Vier vier uur lang een ultiem bootfeest
  • Met verschillende barretjes aan bord
  • Onderweg mag je bij gelegenheid zwemmen
  • Geniet van een uur lang gratis cocktails van de kapitein
  • Er is een middagmaal of een barbecue aan boord
  • Je hoort de grootste zomerhits van een bekende DJ

  Zo ontmoet je leuke mensen op het water van Chersonissos

  Zeker als je als jongere gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, is reserveren een must. Bij de jachthaven kun jij je reservering inwisselen tegen een polsbandje en staat niets vier uur lang plezier je nog in de weg. Een dergelijke boottocht is de ultieme manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Niet voor niets boeken jongeren vaker dan een keer een dergelijke swingende boottocht in Chersonissos. Zeker bij deze boottocht is het belangrijk om je altijd aan de regels te houden. Zeker met een drankje op kun je overmoedig worden en dat kan op zee voor gevaarlijke situaties zorgen. Overigens is de begeleiding dik in orde. Een professionele team waakt namelijk voortdurend over jouw veiligheid en die van de 399 andere opvarenden!