Party Boat Chersonissos

  Feestboot Cherso

  Jouw vakantie in Cherso is natuurlijk niet compleet zonder feestje op zee!

  De enige feestboot in Chersonissos is ‘De Feestboot’!
  Door én voor Nederlanders, is dit de enige boot die vertrekt vanuit de haven van Chersonissos.
  Het mooiste jacht van Chersonissos, de Eleni, wordt speciaal voor jullie omgetoverd tot een waar feestparadijs. Compleet met tequila-gun en natuurlijk de mooiste mensen!

  Nederlands!

  De boot is gericht op Nederlands publiek. Dat betekent de lekkerste beats door Nederlandse DJ’s en natuurlijk heerlijke cocktails midden op zee die je aan de bar bestelt.

  De feestboot vertrekt vanaf de haven van Cherso en de trip duurt ongeveer 4 uur. Tijdens de tocht over zee staat het volume voluit en dat zorgt altijd voor veel verbaasde gezichten op de andere boten! Er wordt stilgelegd in de baai van St. Georges waar je kan zwemmen, snorkelen of gewoon in de zee dobberen met een flesje champagne.

  All-in!

  Natuurlijk gaan de worsten de op BBQ en kan je lekker hotdogs eten, dat zit namelijk bij de prijs inbegrepen! Er wordt gedanst op het dek en de zongebruinde lichamen glanzen in de ondergaande zon…

  Zodra de zon geheel onder is komt de boot weer aan in de haven, precies op tijd voor weer een avondje feesten in de clubs op de barstraat?

  Info:

  • Haven van Cherso
  • ‘Eleni’ – feestboot
  • Agenda: zie facebook https://www.facebook.com/FeestBootCherso
  • Kaartjes: € 25,00 p.p. incl. Gratis BBQ + 1 welkomstdrankje te bestellen via Facebook of Instagram
  • Tijd: 16.00 – 20.00

  Foto’s!