Cameo club

Cameo club

  Kiss_5x5cmCameo Club in Cherso!

  Cameo Club is een ‘oude bekende’ in de uitgaanswereld van Chersonissos. Cameo Club staat bekend om het entertainment van de bartenders en een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Het is een luxe club met de prijzen lager dan de meeste andere clubs.

  Onder vakantiegangers wordt Cameo Club gewaardeerd door de constante kwaliteit, muziek en sfeer. Wij treffen daar dan ook vaak terugkerende toeristen aan, die het niet kunnen laten om te genieten van de uitgebreide ‘shotkaart’ of 1 van de bijzondere cocktails op de kaart.

  Natuurlijk zijn de prijzen lager dan wij vaak in Nederland gewend zijn.

  De club zelf is niet de allergrootste, maar door de leuke show van de veelal Nederlandstalige bartenders is Cameo Club 1 van de belangrijkste, leukste en drukste clubs van Chersonissos.

  Cameo Club is de beste plek om je avond te beginnen, een goedkoop drankje van hoge kwaliteit (dat scheelt in de kater de volgende dag 😉 ) te drinken en te genieten van al het moois wat uitgaan in Chersonissos te bieden heeft.

  cameo chersonissos

  De verborgen schat

  Cameo Club is een beetje een verborgen schat, gelegen in een zijstraat van de ‘barstreet’. Circa 100meter rechts van de McDonalds vindt je de proppers van Cameo op straat. Vraag gerust naar Arie, de meest bekende van allemaal! Hij heeft altijd een goede drank-deal in petto en ook een gratis shotje hoort er natuurlijk bij!

  Het publiek is heel divers, en allerlei nationaliteiten weten de weg te vinden. Je kan dus jezelf onderdompelen in het luidruchtige gezelschap van een groep Italianen of dansen met Russische meiden. Natuurlijk voeren Nederlanders de boventoon en dat zorgt voor de ongekende feestsfeer zoals we die alleen in Nederland kennen van de feestcafés in de grote steden.

  Absoluut de moeite waard dus om eens een bezoek te brengen aan deze bijzondere gezellige club!

  Foto’s

  Locatie

  Cameo is gelegen aan de boulevard in het centrum, ter hoogte van New York Beach club, in een zijstraat. De club blijft echter niet onopgemerkt want je zal op de boulevard ongetwijfeld aangesproken worden door een van de proppers.

  Cameo_map

  Drankenkaart en Shotlijst

  Page2_7_outlines_priced
  Page6_3_outlines_final_priced
  Page4_5_outlines_final_priced
  Page8_1_outlines_final_priced
  Shotmenu_flugel_v2