Gloria – Boat trip

Gloria – Boat trip

  gloria boat chersonisssos daily cruise

  Gloria Motor Yaght | Sissi Cruise

  De Gloria is een luxe jacht (President 46) met 3 slaapkamers, 2 douches, toiletten, saloon en keuken. De boot is 14 meter lang en heeft 2 425 pk Catarpillar motoren aan boord!

  Sissi Cruise

  Als je na een wilde nacht op de strip wil chillen, kom dan een middagje met ons mee op de Gloria boot! We vertrekken om 12:00 vanuit de haven van Chersonissos naar St. Georgios Beach. Hier stoppen we om te zemmen en te snorkelen. Hierna gaan we naar Sissi; een heel lief, klein vissersdorp, waar je 2 uur de tijd heb om een hapje te eten, te zwemmen en te winkelen. Als laatste varen we terug via de kust van Malia en Stalis en kan je Starbeach vanaf het water bekijken. Als het weer het toelaat stoppen we nog een keer om te zwemmen. Je bent terug om 16:30.

  Sunset Cruise

  Heb je de zon zien opkomen en is de middag je te vroeg? Dan hebben we ook onze sunset Cruises! Met een groep van min. 10 personen varen we uit. Luister muziek onder het genot van een drankje en duik in de zee terwijl de zon onder gaat. Adembenemend! Feel like a miljonair!

  Voor meer informatie kijk op onze Facebook of kom naar de haven en vraag naar Angela.

  Je kan Angela ook bellen op 0030 6945 414380 (ze spreekt Nederlands!)

  “Beleef de beste dag van je vakantie met ons!”

  Prijzen

  Ticket prijs (zonder BBQ): € 25,–
  Ticket prijs (incl. BBQ): € 35,–

  De prijs is inclusief wijn, raki en alle softdrinks. Bier en overige dranken mag je zelf meenemen. Dit mag niet ‘verkocht’ worden op de boot.

  Inclusief gratis pick-up vanaf je hotel!

  gloria boat chersonisssos